اشتراک گذاری

شبکه کردن دستگاه کپی

شبکه کردن دستگاه کپی به درد کسانی می خورد که در محل کار خود از چند سیستم مختلف استفاده می کنند.  هرکدام از کاربران این رایانه ها نیاز به کپی کردن دارند و اگر قرار باشد به هر کامپیوتر یک دستگاه کپی مجزا اختصاص داده شود، فضای محیط کار را شلوغ می کند. به این منظور می توان از شبکه کردن دستگاه فتوکپی استفاده کرد، تا این وسیله در همه سیستم ها قابل استفاده باشد. با ما همرا باشید، تا مراحل انجام این کار را متوجه شوید.

شبکه کردن دستگاه کپی

مراحل شبکه کردن دستگاه کپی در ویندوز xp و ویستا

برای شبکه کردن دستگاه کپی نیاز به انجام عملیات پیچیده ای ندارید، فقط کافیست به یک  سری ریزه کاری های خاص دقت کنید. این کار در نسخه های مختلف ویندوز کمی متفاوت است و بهتر است که دستورالعملی را که در ادامه ذکر می شود، متناسب با نسخه ویندوز نصب شده روی سیستم عامل خود انتخاب کنید.

 اگر در رایانه خود از سیستم عامل ویندوز xp یا ویستا استفاده می کنید، در گام نخست باید وارد کنترل پنل دستگاه شوید. سپس به قسمت بخش Printer & Faxes رفته و پس از پیدا کردن اسم دستگاه کپی روی آن کلیک راست کنید.

در مرحله بعد باید روی گزینه Printer properties  کلیک کرده و در نهایت Share this printer  را انتخاب نمائید. با این کار می توانید به راحتی عملیات شبکه کردن را انجام دهید و کپی یا پرینت مورد نظر خود را بگیرید.

مراحل شبکه کردن دستگاه کپی ریکو در سایر نسخه های ویندوز

مرحله اول

برای این که بتوانید دستگاه کپی مورد نظر خود را به شبکه متصل کنید، ابتدا باید مطمئن شوید که وسیله شما از قابلیت اتصال به شبکه پشتیبانی می کند یا نه؟ پس از اطمینان حاصل کردن از این مسئله نوبت به چک کردن تجهیزات می رسد. مودم و سایر اتصالات نباید معیوب باشند، تا عملیات شبکه کردن دستگاه کپی دچار مشکل نشود.

مرحله دوم

در این مرحله لازم است که دستگاه کپی را توسط کابل به مودم یا سوئیچ تحت شبکه متصل کنید و یک آی پی ویژه را برای آن در نظر بگیرید. اگر دستگاه کپی دارای قابلیت اتصال به وای فای باشد، بهتر است که به اکسس پوینت و یا SSID مودم متصل گردد. چنانچه دستگاه فتوکپی دارای صفحه نمایش نیست، می توانید طبق مراحلی که در دفترچه راهنمای آن وجود دارد، وسیله را به وای فای وصل کنید.

مرحله سوم

اکنون زمان آن رسیده است که دستگاه کپی را به اشتراک بگذارید. به این منظور باید آن را توسط کابل  USB به رایانه مورد نظر متصل کنید. در کامپیوترهایی که روی آن ها نسخه های 8 یا 10 ویندوز نصب شده است، عملیات راه اندازی دستگاه نیازی به سی دی درایور ندارد. در سیستم عامل های قدیمی حتما باید سی دی مربوط به درایور دستگاه کپی را داشته باشید. 

مرحله چهارم

در این مرحله وارد کنترل پنل سیستم شوید و روی Network and Sharing Center  کلیک کنید و سپس گزینه  HomeGroup را برگزینید. حال روی گزینه Create a homegroup بزنید و اطمینان حاصل کنید که تنظیمات مربوط به Printers & Devices حتما روی Shared قرار گرفته باشد. اکنون به شما یک رمز داده می شود که بهتر است برای جلوگیری از فراموشی آن را یادداشت کنید.

مرحله پنجم

در آخرین مرحله لازم است که برای شبکه کردن دستگاه کپی با کامپیوتر دیگری که در شبکه موجود است، وارد بخش کنترل پنل شوید. سپس روی Network and Sharing Center کلیک کرده و گزینه HomeGroup  را انتخاب کنید. در نهایت گزینه Join Now را انتخاب کنید، تا عملیات شبکه کردن به اتمام برسد. اکنون می توانید با هر کدام از کامپیوترها که مایل بودید، کار کپی گرفتن را انجام دهید.

مزایای شبکه کردن دستگاه فتوکپی ریکو

شبکه کردن دستگاه فتوکپی مزیت های بسیاری دارد، از جمله این که لازم نیست برای هر کامپیوتر یک دستگاه کپی جداگانه خریداری شود. این مزیت هزینه های تحمیل شده به افراد را تا حد زیادی کاهش می دهد.

مزیت دیگر این کار این است که از فضای داخلی اداره ها استفاده بهینه می شود. در صورتی که هر کدام از کارمندان یک رایانه و یک دستگاه کپی مخصوص به خود داشته باشند، مقدار زیادی فضا اشغال می شود. در حالی که با شبکه کردن یک دستگاه برای همه کامپیوترها کارمندان می توانند از فضای داخلی بیشترین استفاده را ببرند.

 

5/5 (1 امتیاز)